Hjem

mandag 9. juli 2012

Bedrifter- Hvorfor Epost Markedsføring er Viktig


Epost er viktig i online markedsføring. Man kan generere mer salg. Det er viktig at man bruker startegier i forbindelse med epost markedsføring. Fordi dersom man gjør feil, blir da vanskelig å fortsette med det.


 Når du velger epost markedsføringstjenester, sørg for at du spør bedriften om de adresserer personene ved navn når de sender ut eposten. Det gjør en stor forskjell for ditt målmarked om de får en markedsførings epost som adresserer dem ved navn. Det betyr at de utmerker seg og at du faktisk setter pris på dem. Selv om det bare er en del av strategien som brukes i epostmarkedsføringen er det veldig effektivt på å finne prospektive kunder. Det neste du vil ha på det klare med de som gir deg epost markedsføringstjenestene er at du ikke vil at de skal sende ut markedsførings epost i ferier. Folk sjekker ikke eposten sin når de har fri, og det er større sannsynlighet for at de bare sletter din epost. Det er smartere å sende ut markedsførings epost noen dager før feriene, ettersom det er da det er størst sjanse for at folk sjekker sin epost etter kampanjer og spesialtilbud.

Når du bruker email markedsføringstjenester for din kampanje, sørg for at du flytter de mindre viktige markedsføringsaspektene fra kampanjen til bunnen av siden og at du innleder din epost med det beste tilbudet du har. Hvis du vil gi lenker til din webside, sørg for at du leder dine prospektive kunder til en webside som ser bra ut og som det er lett å navigere rundt i. På den måten kan du fortsette markedsføringen selv om de blar seg rundt på dine websider. Hvis du ikke har en webside, og ikke vet hvordan man lager en er de mange maler på nettet som du kan bruke for å lage din egen e-handels side. Det er også mange web design bedrifter som du kan leie inn hvis du har vanskeligheter med å lage en på egenhånd.

Ta ne titt på diverse Forretning gavekort hos Berendsohn